Befejező műveletek

Befejező műveletek

Keretet kell adni a dolgoknak! A Copy Generalban a nyomtatás elkészülte után, a felhasználó igényeinek és céljainak figyelembevételével különböző befejező műveletek közül válogathat. Ha posztert készíttetett nálunk a kasírozás, laminálás és vakrámázás lehetőségei állnak fent.

Kasírozás

Kasírozás BudapestA kasírozás művelete az egyszerű felhasználhatóságot segíti elő. Ebben az esetben habkartonra, papírkartonra, vagy PVC lapra ragasztjuk rá a posztert vagy fényképet, melynek élettartama ennek segítségével jelentősen megnőhet. A hátuljára helyezett praktikus ragasztócsík a felhelyezést könnyíti meg. Rövid, kétnapos határidővel dolgozunk. Üzleteinkben részletes tájékoztatást kaphat a kasírozás műveletéről!

Laminálás

A laminálás a fizikai állagmegóvás egyik leghatékonyabb eszköze. Az elkészült dokumentum tartóssága, élettartama jelentősen megnő, ha egy műanyag fóliával vonják be. Sem a nedvesség, sem szennyeződések nem árthatnak így neki! A3-as méretig mindegyik üzletünkben lamináltathat, e mérettől felfelé, maximum 950 mm-ig Kálmán Imre utcai üzletünkben veheti igénybe ezt a szolgáltatásunkat.

Vakrámázás

vakrámaHa vászonra nyomtatott képet, melyet nem szeretne látható keretek közé szorítani, akkor Önnek ideális megoldás lehet a vakrámázás. Ebben az esetben egy fa keretre rögzítjük a képet, mely egyenletesen kifeszül, de a keret nem látszódik.Munkánk nem ér véget a nyomtatással – dokumentumait a felhasználás céljának leginkább megfelelő formában véglegesítjük.

Posztereknél ajánljuk a kasírozást és a laminálást, illetve a vakrámázást.