Ismét beköszöntött a plakát készítés aranykora!

A plakát készítés kreatív tevékenység, mely professzionalitást követel

Poszter nyomtatásRagadja meg Ön is az alkalmat, és jutassa el üzenetét leendő ügyfeleihez a professzionális technikával dolgozó Copy General segítségével! Minőségi plakátokat készítünk az Ön elképzelései alapján. Ezek az egyedi nagyméretű reklámfelületek olyan lehetőségeket hordoznak magukban, amelyeket nem szabad kiaknázatlanul hagynia. Az üzletfejlesztés egyik fontos alappillére a vevőkör kiszélesítése. Egy jó plakát segítségével pedig ezt is elérheti! Nagy felbontás és magas színhűség jellemzi a kezünk alól kikerülő darabokat.

Az előhívott fényképek vagy grafikák minőségét is elérő plakátok lehetnek azok az eszközök, melyek célba juttatják üzenetét, és amelyek mindig ki fognak tűnni a tömegből. A plakát egy olyan platform, amin keresztül széles tömegekhez juttathatjuk el az üzenetünket, már ha észreveszik. Hiszen a mai utcakép olyan zsúfolt és színes, hogy valóban kiemelkedőt kell nyújtani ahhoz, hogy megakadjon rajta a tekintet. Mi itt a Copy Generalban képesek vagyunk arra, hogy ezt megtegyük.  Régi mondás, de igaz, hogy a csúcson mindig van hely! Kerüljön Ön is a hirdetőoszlopok tetejére ne csak szó szerinti, hanem átvitt értelemben is! Minden elvárásnak és igényes művészi elképzelésnek megfelelő plakátokat készítünk. A kevesebb néha több, a papír nem korlát, ami szabályozza ötleteit, hanem margó, mely keretet biztosít, befogadhatóvá és emészthetővé tesz. A jól kitalált és igényesen kivitelezett plakát nem egyenruha, mely uniformizál, és beleolvad a tömegbe, hanem egyedi, az átlagtól eltérő, modern megszólítási forma, mellyel bárki felé is képes lehet kommunikálni az Ön áltál fontosnak tűnő, hangsúlyozni kívánt tartalmat.

A plakát készítés klasszikus aranykora

A plakát készítés kezdetén is a kreativitás volt az egyik legfontosabb szempont. A XIX. század elején szebbnél szebb hirdetések borították az utcák hirdetőtábláit, melyek mágnesként vonzották magukra a tekinteteket, és melyeket a legnevesebb képzőművészek alkottak. A napjainkban használt gyártás sebessége és a korszerű nyomdatechnika, meggyorsítja a XIX. század végéhez képest az előállítás sebességét, de az igényesség, a művészi szabadságnak való térengedés megmaradt. Ma is lehet maradandót, különlegeset alkotni, melyre évek múltán is vissza fognak emlékezni, és mely pontosan talál célba. A Copy Generalban a tökéletes képélességet, a színek páratlan kavalkádját tudjuk az Ön által megálmodott plakátokra varázsolni. Ki ne hallott volna a párizsi mulatóról, a Moulin Rouge-ról? És ki ne tudná felidézni magában Henri de Toulouse – Lautrec gyönyörű plakátját, mely a valósághoz hű mozgalmassággal ábrázolta a mulató hangulatát, tökéletesen megragadva azt a pillanatot, ami akkor, és azóta is páratlanul izgalmas hangulatot teremtett. Ezt Ön is megteheti azokkal a plakátokkal, melyeknek a nyomtatását ránk bízza!

A plakát készítés az üzletfejlesztés szolgálatában

Az egyszerűség és a megdöbbentés erejével hathat egy jól kigondolt és szépen kivitelezett plakát. Ez utóbbiról mi gondoskodunk! Egy jó plakát mindent megmond, amit Ön ki szeretne fejezni. Az Ön elképzeléseinek nincs, ami gátat szabhatna, hangulatot áraszt, és a legszélsőségesebb érzelmeket is közvetíteni képes forma. Vakítóan színes képek, mozgalmasság, forma jellemzi a plakát készítést, ha azt mi keltjük életre. A grafika és a tipográfia által kínált lehetőségek maradéktalan kihasználása mellett ez a kültéri hirdetőeszköz valódi figyelemfelkeltő média lehet, mely az Ön szolgálatában áll, a mi segítségünkkel. A plakát készítés mindig is a figyelemfelkeltés egyik legjobb eszköze volt. Egy jól kitalált plakát valóban olyan üzleti befektetés lehet, ami a termelt haszon tekintetében hamar visszahozhatja az árát. A plakát készítés szinte a legegyszerűbb és mégis az egyik legkifejezőbb lehetőséggé válhat szakértő kezekben.

A hozzászólások le vannak tiltva.